Η StoryVerse.gr λαμβάνει σοβαρά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η πολιτική απορρήτου περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε.

Συλλογή Πληροφοριών

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα, το email και άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω φόρμας επικοινωνίας.

Χρήση Πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να απαντήσουμε στα αιτήματά σας και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δεν διαμοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους χωρίς την έγκρισή σας, εκτός εάν απαιτείται από νόμο.

Προστασία Δεδομένων

Η StoryVerse.gr λαμβάνει μέτρα προστασίας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κατάχρηση ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Τροποποιήσεις στην Πολιτική Απορρήτου

Η StoryVerse.gr ενδέχεται να ενημερώσει αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές σε αυτήν την πολιτική θα τοποθετούνται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας.